Stoiximan Super League

Σπανός στους παίκτες: «Τους στόχους θα τους πετύχουμε, εσείς φροντίστε να είστε εδώ»

Την αναμενόμενη οργή του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Γιώργου Σπανού γνώρισαν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου, ο οποίος τους... προϊδέασε για ένα θερμό δίμηνο στο οποίο θα κριθούν άπαντες.

Δεν είναι και στην καλϋτερη διάθεση αυτό τον καιρό ο Γιώργος Σπανός σε ό,τι αφορά τα όσα συμβαίνουν στον Ατρόμητο και αυτό φρόντισε να το κάνει απολύτως ξεκάθαρο στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Ο πρόεδρος της των Περιστεριωτών «επισκέφθηκε» το αγωνιστικό τμήμα έχοντας «άγριες» διαθέσεις, μετά την τραγική τους εμφάνιση κόντρα στη Βέροια.

«Ο Ατρόμητος θα πετύχει τους στόχους του και να είστε σίγουροι για αυτό. Εσείς δεν ξέρω όμως αν θα είστε εδώ», είπε ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου και συνέχισε: «Πλέον περιμένω από σας να μιλήσετε στο γήπεδο, τέρμα τα λόγια. Μέχρι τον Ιανουάριο κρίνεστε άπαντες! Τέρμα οι δικαιολογίες», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σπανός που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα διστάσει να δείξει και σε άλλους ποδοσφαιριστές την έξοδο μετά τον Μαρσελίνιο, όντας έξαλλος από την αγωνιστική συμπεριφορά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x