Stoiximan Super League

Σπανός σε παίκτες: «Έλεος, λίγο εγωισμό»

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό τους τα είπε «έξω από τα δόντια».

Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία περίοδο και πιο συγκεκριμένα από τη στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας ανέλαβε τον Ατρόμητο, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός είχε αποφασίσει να χαμηλώσει τους τόνους στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, είχε προλάβει να καταστήσει σαφές τόσο σε δηλώσεις του όσο και σε επίπεδο συζητήσεων με τους παιίκτες ότι όλοι κρίνονται μέχρι τον Ιανουάριο και δεν θα διστάσει να προχωρήσει ακόμα και σε λύσεις συμβολαίων, εφόσον δεν δείξουν τη μαχητικότητα που αρμόζει για μια ομάδα όπως ο Ατρόμητος.

Φάνηκε, όμως, στη σημερινή εμφάνιση κόντρα στον Πανθρακικό ότι αυτά τα λόγια, από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν και έτσι προέκυψε η ήττα από την ομάδα της Κομοτηνής που δεν είχε ούτε νίκη μέχρι σήμερα.

Βλέποντας αυτή την εικόνα, ο Γιώργος Σπανός δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος και μετά το τέλος της αναμέτρησης κατέβηκε στα αποδυτήρια και τα είπε στους παίκτες «έξω από τα δόντια».

«Δεν είναι εικόνα αυτή. Έλεος πια! Δείξτε λίγο εγωισμό. Τι είναι αυτά τα χάλια; Δεν καταλαβαίνετε τόσο καιρό τι σας έχω πει. Είχαν ηχήσει τα “καμπανάκια”, αλλά δεν καταλαβαίνετε, γι’ αυτό θα αρχίσουν οι “καμπάνες”. Μέχρι να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει, μου φαίνεται ότι δεν πρέπει να ξαναπληρωθείτε και όποιος έχει άλλη άποψη να έρθει στο γραφείο μου να λύσει το συμβόλαιό του. Σας ξαναλέω όλοι κρίνεστε μέχρι τον Ιανουάριο», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Είναι κάτι που έχει πει και στο παρελθόν σε περιόδους κρίσης, αλλά φυσικά κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε παράπονο από τις πληρωμές στο Περιστέρι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα «πυρά» δεν είναι κατά δικαίων και αδίκων, αλλά ξέρουν πολύ καλά στη διοίκηση ποιος έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και ποιος όχι.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x