Stoiximan Super League

Σοκ με Ούμπιδες και Φυτανίδη στον Ατρόμητο!

Όλα τα είχαν στον Ατρόμητο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, οι τραυματισμοί τους έλειπαν. Ούμπιδες και Φυτανίδης αποχώρησαν από τον αγώνα και αναμένεται να λείψουν για αρκετό καιρό.

Την επόμενη μέρα σκέφτονται ήδη στον Ατρόμητο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου θα πρέπει να προσαρμόσει τα πλάνα του, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών είναι πολλά.

Έτσι, πλην των Ναπολεόνι, Κοντοέ που τα προβλήματά τους δεν είναι ούτως άλλως σοβαρά και αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα και των Μπάλλα, Εμπόου που είναι γνωστά εδώ και αρκετές μέρες τα θέματα που αντιμετωπίζουν, η τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σωκράτη Φυτανίδη και Χαβιέρ Ούμπιδες.

Ο κεντρικός αμυντικός των Περιστεριωτών αποχώρησε στο 17’ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στους προσαγωγούς ενώ ο Αργεντινός χαφ που στο 68’ αποχώρησε κι αυτός τραυματίας, φαίνεται ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα τον αφήσει εκτός δράσης για 2 μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x