Stoiximan Super League

Πρόβλημα στον Ατρόμητο εν όψει Ηρακλή

Εκτός από το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του Ατρόμητου έμεινε ο Γιάννης Κοντοές λόγω τενοντίτιδας και θα κριθεί τις επόμενες μέρες η διαθεσιμότητά του για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Ηρακλή.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στον Ηρακλή το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Γιάννης Κοντοές που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και κρίθηκε ασφαλέστερο να προφυλαχθεί και θα κριθεί τις επόμενες μέρες αν θα προλάβει το ματς κόντρα στο «Γηραιό».

Το θετικό είναι ότι συνεχίζει κανονικά να συμμετέχει στις προπονήσεις ο Σουμπίνιο δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός από τα ματς με Λεβαδειακό και Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Ουσέρο Μπίτολο, Θεοδωράκη θα επισκεφθεί το 19ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας.

* Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κ17 Γιώργος Λώλος και Νηρέας Ιγκμπινόμπα αγωνίστηκαν χθες για ένα ημίχρονο στη φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων από την αντίστοιχη του Βελγίου με σκορ 1-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x