Γενικά

Συγκλονιστική ατάκα Μπέβερλι για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Έχω συνηθίσει να βλέπω νέους να πεθαίνουν στο Σικάγο»!

Σοκάρει η ατάκα του Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος ρωτήθηκε για τον πόλεμο στο Ισραήλ και αφοπλιστικά απάντησε ότι έχει συνηθίσει να ζει σε τέτοιο περιβάλλον, στο Σικάγο!

Ο Πάτρικ Μπέβερλι, που υπέγραψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα, βιώνει ήδη μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Ωστόσο, ο ίδιος, όταν σχολίασε σχετικά όσα συμβαίνουν στην περιοχή, είπε σοκαριστικές ατάκες, αφού τόνισε ότι έχει συνηθίσει να ζει σε τέτοιο περιβάλλον, στο Σικάγο!

Στο podcast, που δημοσιεύει ο ίδιος, μίλησε για τη ζωή του ως παίκτης της ομάδας από το Ισραήλ και εξομολογήθηκε ότι στο Σικάγο είχε συνηθίσει να βλέπει νέους ανθρώπους να πεθαίνουν, τονίζοντας, παράλληλα, ότι δεν μιλούσε κανείς για όσα γίνονταν εκεί!

«Έχω συνηθίσει σε τέτοιο περιβάλλον. Όταν ήμουν παιδί, γίνονταν περισσότεροι φόνοι στο Σικάγο παρά στο Ιράκ, οπότε είχα συνηθίσει να παρακολουθώ πόσο σκληρό είναι να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι ή πώς να θάβουμε αυτούς που μας μεγάλωσαν. Οπότε για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας, ξέρω αυτή την κατάσταση στην οποία ζω.

Τώρα όλοι με ρωτούν αν είμαι καλά, πώς τα πάω εδώ. Όταν έπαιζα στο Σικάγο, κανείς δεν νοιαζόταν, που έθαψα έναν φίλο ή ότι πλήρωσα για την κηδεία μιας μητέρας, που έχασε το 16χρονο παιδί της. Κανείς δεν μιλά για αυτό
», ανέφερε ο πρώην NBAer, μιλώντας για τη ζωή στις ΗΠΑ.

Ο Μπέβερλι, μάλιστα, αναφέρθηκε και στη σύσκεψη, που έγινε μεταξύ των παικτών της Χάποελ στα αποδυτήρια μετά το ματς με τη Λιετκαμπέλις: «Τους ρώτησα αν οι οικογένειές τους ήταν καλά, αυτό ήταν το μόνο πράγμα, που είχε σημασία για μένα. Ξέρω ότι όλοι βρίσκονται σε καταφύγια, αλλά οι δυνατοί συναγερμοί κινδύνου ενοχλούν όλο τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά. Δυστυχώς, δεν είναι ξένοι σε αυτό το είδος ζωής και όταν μια τέτοια κατάσταση γίνεται κανόνας, απλά τη συνηθίζεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x