Αγγλία

Αυτό θα πει… βάθος πάγκου: Η Τσέλσι έβαλε εντελώς άλλη 11άδα με 5 μέρες διαφορά!

Η φετινή Τσέλσι προσφέρει τρομερό βάθος πάγκου στον Έντσο Μαρέσκα και αυτός το εκμεταλλεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης, βλέποντας τη… δεύτερη 11άδα του να φτάνει σε άνετη 4άρα.

Η Τσέλσι μετά το 4-2 επί της Μπράιτον το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, έφτασαν και στο 4-2 επί της Γάνδης στην 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι «μπλε» πέτυχαν από τέσσερα γκολ στα δυο παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, δέχθηκαν, βέβαια από δυο τέρματα λόγω των αδυναμιών που παρουσιάζουν τα μετόπισθεν της ομάδας, αλλά αυτό που συμβαίνει στα σχέδια του Έντσο Μαρέσκα, τον καθιστά ευτυχισμένο.

Δεν έκανε απλά rotation, άλλαξε ολόκληρη την 11άδα για τα δυο παιχνίδια με διαφορά πέντε ημερών και πάλι το αποτέλεσμα ήταν θετικό και εντυπωσιακό!

Το Σάββατο ξεκίνησαν οι: Σάντσεθ, Γκούστο, Φοφανά, Κόλγουιλ, Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Έντσο, Μαντουέκε, Πάλμερ, Σάντσο και Τζάκσον.

Την Πέμπτη ξεκίνησαν οι: Γιόργκενσεν, Ντισασί, Τόσιν, Μπαντιασίλ, Βέιγκα, Κασαντέι, Ντιούσμπερι Χολ, Νέτο, Φέλιξ, Μούντρικ, Ενκουνκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x