Stoiximan Super League

Πρόστιμο από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ στην ομάδα μετά την τρίτη σερί ήττα!

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Στεάουα, τρίτη σερί σε όλες τις διοργανώσεις, η διοίκηση της ομάδας επέβαλε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές, προσπαθώντας να τους «αφυπνίσει».

Ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις διαδοχικές ήττες από Γαλατάσαραϊ, Άρη και Στεάουα Βουκουρεστίου, οι δύο τελευταίες από τις οποίες μάλιστα ήρθαν στην Τούμπα.

Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την επιβολή χρηματικού προστίμου στην ομάδα, σε μια προσπάθεια «αφύπνισης» όλων, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν μπροστά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση αρκεί για να διορθωθεί η κατάσταση, από την άλλη όμως αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, αν όλοι εντός της ομάδας πιέσουν παραπάνω τον εαυτό τους, τώρα που είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν και μπορούν να αφήσουν πίσω τους τα αρνητικά αποτελέσματα.

Φυσικά, από τη διοίκηση αναγνωρίζουν ότι παρά τις ήττες αυτές, το αγωνιστικό πρόσωπο δεν ήταν αρνητικό, αλλά αντίθετα έπαιξε σημαντικό ρόλο η ατυχία και η αναποτελεσματικότητα. Παρόλα αυτά, διακρίνουν ότι σε μερικές περιστάσεις η ομάδα λειτουργεί επιπόλαια και πρέπει να επαναφερθεί άμεσα το περσινό πνεύμα, που την έκανε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x