Stoiximan Super League

Οριστικά εκτός ο Πίτου Γκαρσία

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην επιγονατίδα ο Πίτου Γκαρσία, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και την τελευταία στιγμή προστέθηκε ακόμα ένα πρόβλημα στην ήδη μακρά λίστα του Τραϊανού Δέλλα.

Συγκεκριμένα, ο Πίτου Γκαρσία που βρισκόταν στις πρώτες 20 επιλογές του τεχνικού των «κυανολεύκων» αποκλείστηκε, καθώς οι ενοχλήσεις στην επιγονατίδα δεν υποχώρησαν και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που έχουν ταξιδέψει στην Τρίπολη είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας,Κούρος, Μπίτολο, Μπ. Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Μπαστακός, Νάτσος, Λημνιός, Γοδόι, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Παπασπύρος.

Οι παίκτες γευμάτισαν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια αναχώρησαν με προορισμό την πρωτεύουσα της Τρίπολης.

Στην Σχολή Προπονητών της Κέρκυρας μετέχει από σήμερα ο τεχνικός της Κ20 Γιώργος Κορακάκης για την απόκτηση πτυχίου UEFAA’, αλλά και ο συνεργάτης του Κώστας Παρθενίου, ο οποίος θα καθίσει πάντως κανονικά στον πάγκο της ομάδας του στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x