Stoiximan Super League

Να εκμεταλλευτεί το… timing

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε μεταβατικό στάδιο, στην μετά Τσιώλη εποχή, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος, ο οποίος ταξιδεύει στην Αρκαδία χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Με μία αλλά σημαντική απουσία θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ο Ατρόμητος. Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει στη διάθεσή του τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος έχει ακόμα πόνους και ενοχλήσεις στην πλάτη, από το σκληρό μαρκάρισμα του Λεάντρο στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, ο Θανάσης Καραγκούνης είναι κανονικά στην αποστολή, αφού δεν έχει κάποιο παραπάνω πρόβλημα από το χτύπημα που είχε στην προπόνηση της Πέμπτης και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αυτή αποτελείται από τους: Τσενάμο, Σηφάκη, Νάστο, Παπουτσογιαννόπουλο, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Γιαννούλη, Καραμάνο, Φάμπιο, Καλλέργη, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Γκαρσία, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Παπαδόπουλο, Ούμπιντες, Καραγκούνη.

Ζητούμενο για τον έμπειρο τεχνικό είναι να καταφέρει η ομάδα του να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τρίπολη, εκμεταλλευόμενη έτσι, με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αστέρας. Οι Αρκάδες έχουν αλλάξει προπονητή και οπωσδήποτε θα ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x