Stoiximan Super League

Μέσα ο Γκαρσία

Ο Πίτου Γκαρσία είναι έτοιμος και ο Γιώργος Παράσχος τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, για τον επαναληπτικό του 2-0, του Αγρινίου.

Η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε ο Πίτου Γκαρσία είναι «καθαρή» και πλέον ο Αργεντινός τεχνικός είναι στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Οι Περιστεριώτες, αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τους Αγρινιώτες για το Κύπελλο Ελλάδας, στον επαναληπτικό του 2-0.

Παράλληλα, ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στην ιστοσελίδα των «κυανόλευκων» τόνισε πως και αυτό το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

«Θα αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα προσοχή και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο, όπου νικήσαμε με 2-0. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και με καλό υλικό. Και αλλαγές να έχει στην σύνθεσή του υπάρχουν ισάξιοι ποδοσφαιριστές. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα και μακάρι η εξέλιξη του αγώνα να μας δώσει την άνεση να ξεκουράσουμε παίκτες που είναι καταπονημένοι».

Η αποστολή: Σηφάκης, Μπάρκας, Αρκούδας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x