Stoiximan Super League

Με τα γνωστά προβλήματα ο Ατρόμητος

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ατρόμητου για το εξ αναβολής ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, με τα προβλήματα του Τραϊανού Δέλλα να είναι συγκεκριμένα.

Μόνο το εξ αναβολής ματς κόντρα στον Λεβαδειακό βρίσκεται στο μυαλό όλων στον Ατρόμητο, προκειμένου η ομάδα του Περιστερίου να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Η προετοιμασία της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί αύριο με την ανακοίνωση της αποστολής από τον νεαρό τεχνικό. Τα προβλήματα είναι γνωστά και συγκεκριμένα για τους «κυανόλευκους», καθώς Ουσέρο και Κυβρακίδης είναι εκτός, έχοντας συμπληρώσει κίτρινες κάρτες ενώ αμφίβολος είναι ακόμα ο Πίτου Γκαρσία που σήμερα, όμως, προπονήθηκε κανονικά.

Στη σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τη διαφορά ότι εκείνοι που έχουν αγωνιστεί στα τελευταία συνεχόμενα παιχνίδια ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους, με τον «Τράι» να προσπαθεί να δώσει και τις απαραίτητες ανάσες στους βασικούς παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x