Stoiximan Super League

Με «Νάπο», Κοντοέ στο «Καυτανζόγλειο»

Με προβλήματα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Ηρακλή, ωστόσο το ευχάριστο για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι ότι υπολογίζει στους Κοντοέ και Ναπολέονι.

Στους ρυθμούς του πολύ κρίσιμου αγώνα κόντρα στον Ηρακλή κινούνται όλοι στον Ατρόμητο που θέλει απεγνωσμένα τους βαθμούς ώστε να μην μείνει κι άλλο πίσω στη διεκδίκηση της 5ης θέσης.

Τα προβλήματα για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι αρκετά, ωστόσο θα μπορούσε να είναι χειρότερη η κατάσταση αν δεν συμπεριλαμβάνονταν στην αποστολή οι Ναπολεόνι και Κοντοές. Ο τεχνικός του Ατρόμητου επέλεξε και τους δύο παίκτες, παρά το γεγονός ότι έχουν χάσει πολλές προπονήσεις και θα φανεί κατά πόσο θα στηριχθεί πάνω τους.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Κούρος, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μπρίτο, Θεολόγου, Νάτσος, Μπαστακός, Λημνιός, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία αύριο το μεσημέρι, θα γευματίσει στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

*Για το πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκα ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τον Ηρακλή.

*Για το πρωτάθλημα Κ15, Ατρόμητος και Ολυμπιακός ήρθαν επίσης ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

*Για το πρωτάθλημα Κ17 ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί αύριο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Ηφαίστου στις 10.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x