Stoiximan Super League

Μαζί με τους «ισχυρούς» ο Ατρόμητος

Μέλος του European Club Association είναι πλέον ο Ατρόμητος, εκπρόσωποι του οποίου θα παραστούν αύριο στην Ελβετία για την Γενική Συνέλευση των συλλόγων της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση

Είμαστε μέλος του European Club Association (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων)! Θέση στο ίδιο τραπέζι με τους ισχυρούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παίρνει από αύριο ο Ατρόμητος αποδεικνύοντας την διαρκή εξέλιξη και πρόοδο που πραγματοποιεί τόσο εντός όσο κι εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Κάτια Κοξένογλου αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Νιόν της Ελβετίας, έδρα της ΟΥΕΦΑ, για να εκπροσωπήσει την ομάδα μας στη Γενική Συνέλευση του European Club Association (ECA), μέλη του οποίου από τη χώρα μας είναι ο Ατρόμητος, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Αύριο θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του ECA (στη φωτό ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε εκπροσωπεί τη Μπάγερν Μονάχου), που έχει μέλη όλα τα μεγάλα club της Ευρώπης. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν εκλογές στις οποίες η ομάδα μας έχει δικαίωμα ψήφου ως τακτικό μέλος.

Στόχος της ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων είναι η προάσπιση των συμφερόντων των ομάδων σε συνάρτηση με την πρόοδο του ποδοσφαίρου κάνοντας προς την κατεύθυνση αυτή εισηγήσεις προς το διοικητικό συμβούλιο της ΟΥΕΦΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x