Stoiximan Super League

Κομπλέ εν όψει Αστέρα

Όλους τους παίκτες είχε στη διάθεση του ο Τραϊανός Δέλλας την Πέμπτη και ενώ οι παίκτες του Ατρόμητου προπονήθηκαν για δεύτερη σερί ημέρα στον Ασπρόπυργο. Νέα κλήση από εθνική για Γκορμπούνοφ.

Με ιδανικό τρόπο συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Ατρόμητου για το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (13/03) στις 15:00 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Τραϊανός Δέλλας είδε με μεγάλη ικανοποίηση να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης όλοι οι παίκτες του. Στο γήπεδο του Ασπρόπυργου συγκεντρώθηκαν για δεύτερη σερί ημέρα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και αύριο θα… επιστρέψουν στο αθλητικό κέντρο των «μπλε».

Αμέσως μετά την προπόνηση αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το 11ο Λύκειο Περιστερίου, στο οποίο φοιτούν παίκτες από τα Τμήματα Υποδομών της ΠΑΕ, για να μοιράσει εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα. Θα την αποτελούν οι Γκορμπούνοφ, Κούρος, Γροντής.

Συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Λευκορωσίας ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, καθώς κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τους φιλικούς αγώνες με Αρμενία (25 Μαρτίου) και Μαυροβούνιο (29 Μαρτίου) και ενώ έχει χάσει τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια από τον Βασίλης Μπάρκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x