Stoiximan Super League

Κοντοές: «Πρέπει να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Η πολύ καλή παρουσία του Ατρόμητου σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια που έχει κληθεί να δώσει αποτελεί οδηγό και για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ανέφερε ο Γιάννης Κοντοές σε δηλώσεις του.

Η ανάγκη που έχει ο Ατρόμητος για τη νίκη, είναι αυτή που θα τον οδηγήσει και στο θετικό αποτέλεσμα όπως ανέφερε ο Γιάννης Κοντοές σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Ο αμυντικός των Περιστεριωτών μίλησε για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο εξέφρασε τη σιγουριά του για το θετικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κοντοέ:

Για το δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ:
«Νομίζω ότι έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι η ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια είναι απόλυτα έτοιμη. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, αλλά δεν παύει να είναι μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και νέο προπονητή και ακόμα δεν έχει δείξει τη σταθερότητα για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Για τη δύναμη της έδρας: «Γενικότερα πέραν του ΠΑΟΚ, στο Περιστέρι έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε μια πολύ δυνατή έδρα, ανεξαρτήτως της ατυχίας που είχαμε με την Ξάνθη και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για την ανάγκη του «τριπόντου» που έχουν φέρει τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι φέτος είναι και ένα πρωτάθλημα ψυχολογίας γιατί οι διαφορές των ομάδων δεν είναι πολύ μεγάλες μεταξύ τους. Ενώ το είχαμε αυτό το πλεονέκτημα, τώρα έχουμε έρθει σε μια κατάσταση που πρέπει να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x