Stoiximan Super League

Η στήριξη του Σπανού και η αντικειμενική δυσκολία του Γρηγορίου

Σε διαδικασία ανασύνταξης βρίσκεται ο Ατρόμητος, προσπαθώντας να συνέλθει από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με τη διοίκηση να στηρίζει τον Γρηγορίου, αλλά τις αντικειμενικές δυσκολίες να παραμένουν.

Τρεις συνεχόμενες ήττες ο Ατρόμητος είχε να κάνει περίπου 3,5 χρόνια και το γεγονός αυτό αποτελεί σήμερα πρόβλημα στους Περιστεριώτες. Ήττα κόντρα στην Ξάνθη, ήττα στα Γιάννινα και η νέα ήττα με τον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει έναν σοβαρό προβληματισμό και σκεπτικισμό για το τι φταίει και η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που «πληρώνει» το… μάρμαρο είναι ο προπονητής, ωστόσο επειδή ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός αποφεύγει κατ’ αρχήν τις εν θερμώ αποφάσεις και εν συνεχεία τις αλλαγές προπονητών, είναι αποφασισμένος να στηρίξει την επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στην απόφασή του αυτή έχουν παίξει μεγάλο ρόλο οι καλές εμφανίσεις της ομάδας στα προκριματικά του Europa League, αλλά και το γεγονός ότι θέλει να δώσει χρόνο στον νεαρό τεχνικό να περάσει αυτά που θέλει στους παίκτες του, αφού είναι γεγονός ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου ήθελε να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Παρ’ όλα αυτά, σε αυτό το πλάνο υπάρχει μια μεγάλη αντικειμενική δυσκολία, η οποία είναι το πρόγραμμα. Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ, στη συνέχεια και πάλι εκτός έδρας τη Βέροια που δεν έχει εντός έδρας νίκη, άρα το κίνητρό της είναι ιδιαιτέρως αυξημένο, μετά τον Ολυμπιακό εντός, τον Ηρακλή εκτός, τον Παναθηναϊκό εντός και Αστέρα Τρίπολης εκτός.

Πρόκειται για ματς που σε κανένα απ’ αυτά οι Περιστεριώτες δεν είναι το φαβορί, άρα η δουλειά του Μιχάλη Γρηγορίου είναι πάρα πολύ δύσκολη όπως και της διοίκησης που θέλει να τον στηρίξει.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x