Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Είχαμε ευκαιρίες»

Στις ευκαιρίες που είχε η Κέρκυρα να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας πως οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα καλό ημίχρονο.

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν ΟΦΗ και Κέρκυρα σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα τους το Ηράκλειο.

Ο τεχνικός των «Φαιάκων» στάθηκε στην κούραση της ομάδας του, αλλά και στις ευκαιρίες που είχε να πάρει το ματς τονίζοντας:

«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς γνωρίζοντας ότι ο ΟΦΗ έχει τα γνωστά προβλήματα, τα οποία στην εξέλιξη του αγώνα δεν φάνηκαν ιδιαίτερα», σχολίασε αρχικά ο Μιχάλης Γρηγορίου και συνέχισε:

«Το πρώτο ημίχρονο μας ανήκει εξ' ολοκλήρου, μείναμε στην μοναδική καλή στιγμή που είχε ο ΟΦΗ, αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Βάλαμε δύο επιθετικούς, προηγηθήκαμε και όλα πήγαιναν καλά μέχρι την αποβολή του Βενέτη. Καθοριστική στιγμή είναι ο τραυματισμός του Ντιόγκο».

Στη συνέχεια είπε: «Μετά την ισοφάριση, ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν έχω άποψη για το δεύτερο πέναλτι αλλά θεωρώ ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο, εμείς ήμασταν καλύτεροι – στο δεύτερο ο ΟΦΗ. Δεν θα έλεγα ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε σημάδια κόπωσης και ήδη κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, την Τετάρτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x