Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Εγώ συνεχίζω να κάνω αυτό που πιστεύω»

Δεν προέκυψε είδηση από τη συνέντευξη τύπου του Μιχάλη Γρηγορίου στο «Καυτανζόγλειο», καθώς όπως υπογράμμισε αν πρέπει να μιλήσει με κάποιον αυτοί είναι οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος.

Κανένα σχόλιο δεν θέλησε να κάνει για το μέλλον του στον πάγκο του Ατρόμητου ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, ο τεχνικός των Περιστεριωτών ανέφερε θα συνεχίζει να κάνει αυτό που πιστεύει, ενώ τόνισε αν πρέπει να μιλήσει σε κάποιους αυτοί είναι ο Γιώργος Σπανός και ο Γιάννης Αγγελόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο λάθος κοντρόλ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σύνηθες για εμάς. Ο Ηρακλής είχε τη φάση του γκολ και τίποτα άλλο. Και εμείς όμως είχαμε μόλις ένα σουτ με τον Λημνιό. Αλλάξαμε σχηματισμό, μπήκαμε πιο ενεργητικά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις.

Αντί να ισοφαρίσουμε, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ, δίχως να κάνει κάτι ο Ηρακλής. Μείναμε μετά με δέκα, στη συνέχεια με εννιά και τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Εμείς πληρώνουμε την αδράνειά μας. Υπάρχουν αρκετές ήττες και αυτό επιβαρύνει την ψυχολογία την αυτοπεποίθηση.

Για το μέλλον του: «Κανένα σχόλιο. Εγώ δεν ξέρω κάτι. Εγώ συνεχίζω κάτι που πιστεύω πως πρέπει να κάνω. Αν πρέπει να μιλήσω με κάποιον θα το κάνω με τον πρόεδρο ή τον κ. Αγγελόπουλο».

Για την αλλαγή του Πίτου Γκαρσία: «Ο Πίτου έπαιζε με πυρετό. Είχε 38,8. Έπαιξε με ένεση. Κοιτάω όμως πρώτα την υγεία και βάζω σε δεύτερη μοίρα τις απουσίες που μπορεί να είχαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x