Stoiximan Super League

Επιστροφή στα… βάσανα για Ατρόμητο

Στις προπονήσεις και τυπικά επέστρεψαν οι παίκτες του Ατρόμητου μετά το διήμερο ρεπό και η προσοχή όλων στρέφεται στο ματς κόντρα στον Πανθρακικό που η νίκη είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους.

Αν και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κανονικά και στο διήμερο ρεπό που είχε παραχωρήσει ο Τραϊανός Δέλλας, ο Ατρόμητος επέστρεψε και τυπικά στις προπονήσεις με το βλέμμα όλων να βρίσκεται στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό την προσεχή Κυριακή (20/3, 17:15). Οι Περιστεριώτες θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στον καταδικασμένο Πανθρακικό τόσο για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, όσο και να διατηρήσει ζωντανές τις ελάχιστες ελπίδες για την 6η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στα πλέι-οφ στο τέλος της χρονιάς.

Το μοναδικό πρόβλημα ακούει στο όνομα του Πολ Κεϊτά ο οποίος έχει αιμάτωμα στη γάμπα και έκανε θεραπεία, ατομικό και spa. Ωστόσο, το θέμα τραυματισμού του δεν προκαλεί ανησυχία, καθώς ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για το ματς της Κομοτηνής, αφού είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες θα συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία τους αύριο με πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x