Stoiximan Super League

Επιστροφή με τα γνωστά προβλήματα στον Ατρόμητο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ατρόμητου και ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς-τελικό του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα μέσα στην Τρίπολη. Μέσα ο Πίτου, έξω Φυτανίδης-Ούμπιντες.

Ρεπό ήταν και… πάει για τους παίκτες του Ατρόμητου που επέστρεψαν στις προπονήσεις έχοντας στο μυαλό το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (21/11, 15:00).

Τα ευχάριστα για τον Τραϊανό Δέλλα έρχονται από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Πίτου Γκαρσία, καθώς ο Αργεντινός ξεπέρασε τους πόνους από το χτύπημα στην επιγονατίδα και εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αντίθετα, παραμένουν εκτός οι Φυτανίδης και Ούμπιντες που ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα. Θεραπεία ακολούθησε και ο Παντελής Θεολόγου λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Παράλληλα, στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε ο εργοφυσιόλογος Γιώργος Ζιώγας που υπέβαλε τους παίκτες σε λιπομέτρηση και είχε μίτινγκ με τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας, Νίκο Πισκοπάκη για θέματα της αρμοδιότητας του.

Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση.

*Με τον Αλέξανδρο Κατράνη στη βασική ενδεκάδα και τον Στέφανο Ρεγκάκο να περνά ως αλλαγή η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 4-0 από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στον τελευταίο της αγώνα για το τουρνουά του 7ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Ελλάδα έχει προκριθεί από τον δεύτερο αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα μάθει τους αντιπάλους της στην κλήρωσης της 3ης Δεκεμβρίου στη Νιόν της Ελβετίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x