Stoiximan Super League

Δεν πρόλαβε ο Φυτανίδης

Χωρίς τους Σωκράτη Φυτανίδη και Κυριάκο Κιβρακίδη ταξίδεψε στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος για το κρίσιμο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο στην αποστολή βρίσκονται οι Ούμπιντες και Πίτου Γκαρσία.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό και το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Τραϊανό Δέλλα «ακούει» στο όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό κρίθηκε ανέτοιμος και τελικά δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο ματς του Αγρινίου, το οποίο είναι ιδιαιτέρως κομβικό.

Η 19μελής αποστολή του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Μπίτολο, Μπ. Στόιτσεφ, Γκαρσία, Γοδόι, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μαρσελίνιο, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Μ.Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο.

Οι παίκτες που δεν μετέχουν θα προπονηθούν αύριο το πρωί υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση. Είναι οι: Κιβρακίδης (τιμωρημένος), Θεοδωράκης, Νάτσος, Φυτανίδης, Παπασπύρος, Θεολόγου, Έμποου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x