Stoiximan Super League

Αύριο τα νεότερα για Γοδόι, κρίσιμη εβδομάδα για «Φύτα» και Ούμπιντες

Την επόμενη μέρα κοιτούν αναγκαστικά στον Ατρόμητο μετά τη νέα ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Τραϊανός Δέλλας ελπίζει σε επιστροφές εν όψει του επόμενου ματς κόντρα στον Πανθρακικό.

Ακόμα ένα «καρφί» στον φετινό σταυρό που κουβαλάει, αποτέλεσε για τον Ατρόμητο η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο παίκτες και τεχνική ηγεσία δεν θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια για την αγωνιστική αναγέννηση, θέλοντας να διατηρήσουν τα θετικά από την εμφάνιση, αλλά και να διορθώσουν τα αρνητικά.

Όλα αυτά τα θέματα θα τεθούν επί τάπητος από αύριο που θα υπάρξει η επιστροφή στην καθημερινότητα των προπονήσεων και παράλληλα θα διαπιστωθεί η κατάσταση των Γοδόι και Φυτανίδη.

Σε ό,τι αφορά τον Αργεντινό αμυντικό χαφ που αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ματς, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το ανησυχητικό, αλλά έχει ένα σοβαρό χτύπημα στη μύτη και θα εξεταστεί αύριο η κατάστασή του.

Αναφορικά με την κατάσταση του κεντρικού αμυντικού, αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς από Δευτέρα-Τρίτη και ενδεχομένως να είναι παρών στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής.

Τέλος, η αποκατάσταση του Ούμπιντες εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να επιστρέψει πολύ νωρίτερα του αναμενομένου. Θα γίνει προσπάθεια να μπει σε φουλ ρυθμούς από Τρίτη, αλλά αποκλείεται να είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, αφού ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός (ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο).

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x