Stoiximan Super League

Κοτσόλης: «Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα»

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Στέφανος Κοτσόλης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο περίπτερο του Παναθηναϊκού στην έκθεση “Nova All Sports Show & Fashion”. Ο πορτιέρο του «τριφυλλιού» σχολίασε και τη διακοπή που θα έχει στη συνέχεια η ομάδα του, τονίζοντας ότι θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί για να δουλέψει περισσότερο.

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Στέφανος Κοτσόλης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο περίπτερο του Παναθηναϊκού στην έκθεση “Nova All Sports Show & Fashion”.

Ο πορτιέρο του «τριφυλλιού» σχολίασε και τη διακοπή που θα έχει στη συνέχεια η ομάδα του, τονίζοντας ότι θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί για να δουλέψει περισσότερο.

Για τη Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού:
«Είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη έκθεση και καλό είναι να την επισκεφθούν όσο περισσότεροι μπορούν».

Για τον Παναθηναϊκό και τη διακοπή που ακολουθεί:
«Η ομάδα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και στη διάρκεια της διακοπής θα δουλέψει πολύ σκληρά και τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο. Δεν είναι καλό που υπάρχει βέβαια η διακοπή αλλά θα παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να βελτιωθούμε περισσότερο στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x