Stoiximan Super League

«Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ευχαριστημένος από το γεγονός ότι ήρθε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Ρούντολφ Γκέργκελι, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην έκθεση «Νοva All Sports Show & Fashion». Ο Ούγγρος φορ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό (16:45) των «πράσινων» με την Καλλιθέα, αναφέρθηκε στην πρώτη του συμμετοχή κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και τις ελπίδες που έχει η ομάδα του για το πρωτάθλημα.

Ευχαριστημένος από το γεγονός ότι ήρθε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Ρούντολφ Γκέργκελι, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην έκθεση «Νοva All Sports Show & Fashion».

Ο Ούγγρος φορ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό (16:45) των «πράσινων» με την Καλλιθέα, αναφέρθηκε στην πρώτη του συμμετοχή κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και τις ελπίδες που έχει η ομάδα του για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 26χρονος στράικερ:

Για τη μεταγραφή του στους “πράσινους”:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της».

Για τα ντεμπούτο του κόντρα στον Ατρόμητο:
«Ήταν πολύ δύσκολα από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες αλλά δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αν σκεφτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα του αντιπάλου σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο».

Για το πρωτάθλημα:
«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα».

Για το κενό των δύο αγωνιστικών που έχει ο Παναθηναϊκός:
«Για καμία ομάδα δεν είναι καλό όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διακοπή, αλλά σε αυτό το διάστημα θα παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x