Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Προφανώς και θέλουμε βελτίωση, αλλά σήμερα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το ισόπαλο 2-2 της ομάδας του στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός πήραν από έναν βαθμό μετά το μεταξύ τους ισόπαλο 2-2!

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής των Βοιωτών, Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στην καλή αγωνιστική εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα του στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ότι θέλει να δει βελτίωση, αλλά κλείνοντας λέγοντας ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη απόψε, παρά την αποβολή του Μορέιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού:

«Στις πρώτες αγωνιστικές είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στα παιχνίδια και μια καλή εικόνα. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε το ματς, γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες, κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε καλή οργάνωση, αλλά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να ισοφαρίσουμε σε 2-2.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή την προσπάθεια. Προφανώς και θέλουμε βελτίωση, ειδικά για το πως μπαίνουμε στα παιχνίδια, αλλά όσον αφορά το σημερινό, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, παρότι είχαμε παίκτη λιγότερο στο γήπεδο, ειδικά στην τελευταία φάση»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x