Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα: Ξεκινάει ο Βαγιαννίδης - Εκτός αποστολής ο Κώτσιρας, μέσα ο Μπάλντοκ!

Δείτε τις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που αρχίζει σε περίπου μία ώρα, στην Τούμπα!

Ο Παναθηναϊκόςφιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με τον Ντιέγκο Αλόνσο να καταλήγει στους «πράσινους», που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός κάνει πέντε αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς κόντρα στην Athens Kallithea και επαναφέροντας τους Ίνγκασον, Βαγιαννίδη, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτα και Πελίστρι στην 11άδα. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Κώτσιρας, ενώ στον πάγκο κάθεται ο Μπάλντοκ για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος. Φυσικά στον πάγκο κάθεται και το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Μαροκινός Ουναΐ, που δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του απόψε.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιανίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Αράο και Μαξίμοβιτς θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ οι Τετέ-Πελίστρι στα άκρα και ο Μπακασέτας πίσω από τον προωθημένο Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x