Κύπελλο Ελλάδας

Η Παναχαϊκή πέταξε εκτός Κυπέλλου την Καλαμάτα - Πρόκριση θρίλερ για Πανιώνιο, έκανε την έκπληξη ο Απόλλων Κρύας Βρύσης!

Χάρη σε τέρμα του Ζέκοφ στο 108' η Παναχαϊκή νίκησε 1-0 την Καλαμάτα και πέρασε στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Πρόκριση του Πανιωνίου με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, εκτός η Νίκη Βόλου.

Η Παναχαϊκή πήρε το πελοποννησιακό ντέρμπι με την Καλαμάτα με 1-0 στην παράταση και μαζί την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Το γκολ που έμελλε να κρίνει το νικητή ήρθε για τους Αχαιούς από το δεξί πόδι του Ζέκοφ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Νίλι στο 108ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά το ισόπαλο 0-0 της κανονικής διάρκειας.

Τα… χρειάστηκε ο Πανιώνιος για να καταφέρει να περάσει από την Κομοτηνή με 2-0 επί του Πανθρακικού και να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» της πρόκρισης.

Κι αυτό γιατί αμφότερα τα γκολ των «κυανέρυθρων» σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις, από τους Πότση στο 90’+2’ και Γεμιστό ένα λεπτό μετά!

Ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης έκανε την μεγάλη έκπληξη καθώς με το 2-1 επί της Νίκης Βόλου άφησε εκτός συνέχειας το φαβορί του εν λόγω ζευγαριού…

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καράμπελα, ενώ στο 58’ μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Τσερρίκος έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τζιώρα, ενώ είχαν και ακυρωθέν γκολ.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Εθνικός έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 2-1 του Μανδραϊκού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρη σε γκολ των Γεωργούση και Ποτουρίδη.

Το πρόγραμμα της 3ης φάσης του φετινού Κυπέλλου:
Σάββατο 14/9
Κηφισιά-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0
Καμπανιακός-Ηλιούπολη 1-0 παρ. (0-0 καν. διάρκεια)
Μακεδονικός-ΑΕΛ 1-3 πεν. (0-0 καν. διάρκεια, παράταση)

Κυριακή 15/9
Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-2
Θύελλα Καμαρίου-Διαγόρας Ρόδου 0-2
Αιγάλεω-Ηρακλής 16:30
Αρης Αβάτου-Ζάκυνθος 16:30
Απόλλων Κρ. Βρύσης-Νίκη Βόλου 2-1
Ερμιονίδα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-7
Τρίκαλα- Παναργειακός 1-3
Εθνικός-Μανδραϊκός 2-1
Νέα Ιωνία-Αναγέννηση Άρτας 1-0
Παναχαϊκή-Καλαμάτα 1-0 παρ.

Δεν έχει οριστεί ακόμα
Αιγέας Πλωμαρίου/Απόλλων Ευπαλίου-Καβάλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x