Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τα δώρα που του κάναμε, το αποτέλεσμα μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα»

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του για να έρθει το τελικό 2-2 κόντρα στον Λεβαδειακό, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου.

Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός είχαν από ένα καλό ημίχρονο και τελικά έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να στέκεται στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο μέρος, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανσερραϊκού:

«Κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο, είχαμε την υπεροχή, πετύχαμε δύο γκολ και θεωρώ πως ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είχαμε μια εικόνα τελείως διαφορετική σε σχέση με το πρώτο.

Πραγματικά οπισθοχωρήσαμε, δώσαμε χώρο και δώρα στον αντίπαλο κάτι που τα εκμεταλλεύτηκε και γι' αυτό ήρθε η ισοπαλία. Ειδικά το λάθος που κάναμε στο δεύτερο γκολ με το build up, είναι ασυγχώρητο και βέβαια τέτοια λάθη θα τα πληρώσεις.

Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ μετά την αποβολή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x