Stoiximan Super League

Καφές: «Αν είμαστε όπως πρέπει…»

Βέβαιος πως αν η ΑΕΚ παρουσιαστεί σοβαρή δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στη Νταντί Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ο Παντελής Καφές. Ο αρχηγός της «Ένωσης» χαρακτήρισε στα μέτρα της ομάδας την κλήρωση του Europa League και εξέφρασε την αισιοδοξία πως εκείνη δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει στους ομίλους, αν εμφανίσει την εικόνα των φιλικών παιχνιδιών.

Βέβαιος πως αν η ΑΕΚ παρουσιαστεί σοβαρή δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στη Νταντί Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ο Παντελής Καφές.

Ο αρχηγός της «Ένωσης» χαρακτήρισε στα μέτρα της ομάδας την κλήρωση του Europa League και εξέφρασε την αισιοδοξία πως εκείνη δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει στους ομίλους, αν εμφανίσει την εικόνα των φιλικών παιχνιδιών.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Καφέ στο www.aekfc.gr

Η κλήρωση απέναντι στην Dundee United για τα Play Off του Europa League φαίνεται να είναι στα μέτρα της ΑΕΚ, συμφωνείς με αυτό;

Ναι, είναι μία κλήρωση στα μέτρα της ΑΕΚ, όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Πρόκειται για μία ομάδα από τη Σκωτία, όπου γνωρίζουμε ότι βασίζονται στην δύναμη και την ταχύτητα. Πρόσφατα αντιμετωπίσαμε και την πρωταθλήτρια της χώρας τους (Rangers) και τα πήγαμε πολύ καλά. Θεωρώ ότι εάν είμαστε αυτοί που πρέπει και έχουμε την εικόνα που δείξαμε στα φιλικά μέχρι τώρα, θα πάρουμε την πρόκριση.

Το γεγονός ότι ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στην Αθήνα θεωρείς ότι μας ευνοεί;

Στα τόσα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο έχω δει ότι στον πρώτο αγώνα, το άγχος είναι στην πλευρά του γηπεδούχου που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, και νομίζω ότι αυτό θα είναι καλό για εμάς.

Η ΑΕΚ έχει παράδοση με τις ομάδες της Σκωτίας, αφού στο παρελθόν έχει αποκλείσει όσες έχει βρει απέναντι της (Rangers, Hibernians, Heart of Midlothian).

Αυτό το γεγονός δεν παίζει κάποιο ρόλο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και στα δύο παιχνίδια.

Πώς ήταν η εμπειρία της ομάδας στην Αυστραλία;

Το ταξίδι ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Παίξαμε τρία δυνατά φιλικά τα οποία μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Επίσης, ήταν καλό και για τους ομογενείς που τρέφουν τεράστια αγάπη για την ομάδα και χάρηκαν με την παρουσία μας εκεί. Αλλά εκτός από αυτό υπήρχαν και πολλά αγωνιστικά οφέλη.

Τι έχεις να πεις για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δείχνει να είναι τελείως διαφορετική από πέρυσι;

Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και δεν μπορούμε να βγάλουμε ακόμη ασφαλή συμπεράσματα. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά και, αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια νοοτροπία, θεωρώ ότι θα πάμε πολύ καλά αυτή τη χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x