Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Σήμερα μάθαμε ότι δεν μάλωνε μόνος του ο Λουτσέσκου, υπήρξε αφορμή»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον απόηχο όσων έχουν συμβεί στο… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σχολίασε χαρακτηριστικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως:

«Σήμερα μάθαμε πως δεν μάλωνε μόνος του ο Λουτσέσκου, υπήρξε αφορμή. Ακούγαμε ότι μόνος του μάλωνε ενώ αυτό τελικά δεν είναι η αλήθεια. Στον ΠΑΟΚ αποδέχονται τις ευθύνες και την όποια κατηγορία. Αλλά υπήρχε ένα αντικείμενο που πέταξε ο Λαμέλα στον Λουτσέσκου ώστε να απαντήσει ο Ρουμάνος. Υπήρξαν κακώς αυτές οι εντάσεις αλλά ήταν και από τις δύο πλευρές».

Στη συνέχεια στάθηκε στον Μπάμπα Ράχμαν ο οποίος δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζέν:
«Από τη σημερινή προπόνηση απείχε ο Μπάμπα και δεν πιστεύω ότι θα παίξει την Πέμπτη. Η ενημέρωση είναι ότι θα εξετάζεται καθημερινά, έχει γλιτώσει την θλάση θεωρώ αλλά αποκλείεται να παίξει στην Ευρώπη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν δηλωθεί οι Γκόμεζ και Βιεϊρίνια, επομένως ο Ότο αναμένεται να πάρει τη θέση του στα αριστερά, με τον Σάστρε πιθανότατα να μπαίνει στα δεξιά. Είναι μία θέση που ο ΠΑΟΚ ειδικά στην Ευρώπη δεν έχει πολλές λύσεις».

Τέλος τόνισε πως ο Μπράντον Τόμας έχει συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τους Τσέχους.
«Ο Μπράντον Τόμας είναι σίγουρα υποψήφιος για να ξεκινήσει, ενώ ο Κωνσταντέλιας θα επιστρέψει. Επιπλέον ο Καμαρά αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Θα υπάρχουν σχεδόν μία με δύο αλλαγές σε κάθε γραμμή σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x