Stoiximan Super League

Προφυλάσσει τον Μπάμπα ο Λουτσέσκου

Ο «πονοκέφαλος» του Λουτσέσκου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Πλζεν, μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Μπάμπα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ένα μεγάλο πρόβλημα στον καταρτισμό της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την Πλζεν στην Τούμπα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μπάμπα έγινε αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρότι ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τους Τσέχους.

Όλα δείχνουν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προφυλάξει τον Γκανέζο μπακ-χαφ, προκειμένου να μην υποστεί κάποια υποτροπή που θα τον κρατήσει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός «ασπρόμαυρων» υποχρεώσεων.

Σε μία τέτοια περίπτωση, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Γιόνι Ότο, όπως είχε συμβεί και στην OPAP Arena αλλά και στον Βόλο, με τον Ζοάν Σάστρε να παίζει στα δεξιά.

Φανέλα βασικού διεκδικεί, από τη μεριά του, ο Κόλεϊ, ως παρτενέρ του Κεντζιόρα στα στόπερ, ενώ ο Ρουμάνος ψάχνει τον παρτενέρ του Καμαρά στη μεσαάι ργαμμή, με τον Οζντόεφ να έχει μία παραπάνω πιθανότητα.

Σε ό,τι αφορά την τριάδα της επίθεσης, όλα δείχνουν ότι επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας μετά τη φαρυγγίτιδα που τον ταλαιπώρησε, μαζί με τον Ντεσπόντοφ και στην κορυφή δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Τόμας, που τόσο πολύ έλειψε από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x