BCL

Προμηθέας-Γαλατάσαραϊ: Μοναδικός στόχος των Πατρινών η πρώτη τους εντός έδρας νίκη

Απέναντι στη Γαλατάσαραϊ δοκιμάζεται απόψε (23/10) ο Προμηθέας στην Πάτρα, με σκοπό να πάρει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό BCL.

Απαιτητική δοκιμασία απέναντι στη Γαλατάσαραϊ για τον Προμηθέα!

Οι Πατρινοί αντιμετωπίζουν απόψε (19:30, Cosmote Sport 5) τη Γαλατάσαραϊ, για τη 3η αγωνιστική του Basketball Champions League και ψάχνοντας την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στη φετινή διοργάνωση!

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε μία σπουδαία εμφάνιση στη Γερμανία κερδίζοντας στο νήμα τη Ράστα Βέχτα με 88-86 (09/10). Αυτή ήταν γενικά η πρώτη νίκη του Προμηθέα στο BCL και πλέον ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ και στην έδρα του.



Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 86-78 από την πρωταθλήτρια Τσεχίας, Νίμπουρκ, με τις προσπάθειες των Πέρι (18π), Ιβούντου (14π) και Κένι Γουίλιαμς (14π) να μην είναι αρκετές για να έρθει τελικά το θετικό αποτέλεσμα.

Οι Πατρινοί θέλουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα τους από τον Άρη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 86-75 και με μία επικράτηση απέναντι στην Γαλατά θα τους γεμίσει με ψυχολογία για τη συνέχεια.



Από την άλλη πλευρά οι Τούρκοι βρίσκονται σε ένα κακό φεγγάρι με μόλις μία νίκη στα τελευταία τους τέσσερα παιχνίδια. Μόνη επικράτηση ήταν για την 3η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος απέναντι στην Μπαχτσεσεχί Κολεγί με 86-80, με την Γαλατά να έρχεται στην Πάτρα με σκοπό να μπορέσει να βρει εκ νέου τον καλό της αυτό, κάτι που ο Προμηθέας θα πρέπει να προσέχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x