Stoiximan Super League

«Με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να προχωρήσουμε και σας το υπογράφω»: Το «καμπανάκι» του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έστειλε τα μηνύματά του, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του μετά το 2-2 με τον Λεβαδειακό και ενόψει της αυριανής αναμέτρηση με τη Μάλμε στη Σουηδία.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο 2-2 με τον Λεβαδειακό την προηγούμενη Κυριακή ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός, αν και δημόσια ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης, που του αναλογεί, στην κουβέντα, που είχε με τους παίκτες του, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα τους μετά το 2-0 επί των Βοιωτών.

«Με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να προχωρήσουμε και σας το υπογράφω. Όλοι ευθυνόμαστε για αυτό. Και εγώ, και εσείς, και όλοι μας», ήταν η παρατήρηση, που έκανε ο Βάσκος.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως αντιλαμβάνονται πλήρως τα λεγόμενα του προπονητή τους και στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στο προσεχές ματς με τη Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Στο αμιγώς αγωνιστικό, ο Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως θα παρατάξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με τον αγώνα με την Μπράγκα. Μάλιστα, αν ο Ροντινέι παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Κοστίνια πίσω του, στα αριστερά θα βρεθεί ο Ζέλσον Μάρτινς.

Σε ό,τι αφορά τώρα το θέμα, που είχε προκύψει με τον Κάρμο, ο Πορτογάλος δεν έχει κάτι ανησυχητικό και θα ταξιδέψει κανονικά σήμερα με την αποστολή για τη Σουηδία. Διαθέσιμος, επίσης, είναι ο Ρέτσος, ενώ ο Γουίλιαν έχει ανεβάσει αρκετά στροφές στις τελευταίες προπονήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x