NBA

Νέο τριετές συμβόλαιο αξίας 110 εκ. δολαρίων για Γκομπέρ από τους Τίμπεργουλβς!

Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Ρούντι Γκομπέρ συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2027, ενώ στο συμβόλαιο αξίας 110 εκατομμυρίων δολαρίων υπάρχει και ρήτρα ανταλλαγής.

Συνεχίζουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Ρούντι Γκομπέρ καθώς, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ESPN, οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι το 2027, αξίας 110 εκατομμυρίων δολαρίων!

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, δε, η νέα σύμβαση του Γάλου σέντερ με τους «λύκους» περιλαμβάνει player option για την περίοδο 2027/28 καθώς επίσης και ρήτρα ανταλλαγής.

Εξέλιξη η οποία βρίσκει κερδισμένες και τις δύο πλευρές, καθώς ο μεν Γκομπέρ -που απέρριψε την player option του συμβολαίου του αξίας 46,6 εκατομμυρίων δολαρίων για την περίοδο 2025/26- έλαβε μια νέα πολυετή συμφωνία.

Την ώρα που οι Τίμπεργουλβς απέκτησαν σημαντική ευελιξία στα οικονομικά τους, καθώς η ομάδα διαχειρίζεται υψηλό salary cap, αλλά και τη δυνατότητα να συνεχίσουν να προσθέτουν «κομμάτια» στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου στο ΝΒΑ.

Ο 32χρονος άσος έπαιξε πέρυσι καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Μινεσότα μέχρι τους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας την περασμένη σεζόν, μετρώντας μέσους όρους 14 πόντων, 12,9 ριμπάουντ και 2,1 μπλοκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x