Κύπελλο Ελλάδας

Παράσχος: «Έχουμε αμυδρές ελπίδες πρόκρισης»

Λίγες ελπίδες πρόκρισης έχει η ομάδα του Ατρομήτου στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον προπονητή των Περιστεριωτών, Γιώργο Παράσχο.

Ο Ατρόμητος πήρε την ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό ωστόσο ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι η ομάδα του έχει ελάχιστες ελπίδες για να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έλληνας προπονητής των «κυανόλευκων» ανέφερε ότι κρατάνε χαμηλούς τόνους και επίσης συμπλήρωσε ότι είχαν μια δόση τύχης στο παιχνίδι.

«Το παιχνίδι μου αφήνει μια καλή αίσθηση. Έχουμε ακόμη αμυδρές ελπίδες πρόκρισης. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ξέρουμε τι μας περιμένει. Προτιμώ να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Μας ταιριάζει περισσότερο», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ατρομήτου.

«Είναι καλό ότι κρατάμε το μηδέν σαν ομάδα. Ο Ολυμπιακός μάς πίεσε, ειδικά στο πρώτο μέρος. Είχαμε κάποιες καλές αντεπιθέσεις, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Ο Σηφάκης έκανε πολλές επεμβάσεις, είχαμε και μια δόση τύχης και τα καταφέραμε», ολοκλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x