Κύπελλο Ελλάδας

Άναψε κόκκινο στην ΑΕΛ και συνεχίζει στο Κύπελλο ο Πανσερραϊκός!

Χάρη σε κεφαλιά του Μπετανκόρ, ο Πανσερραϊκός που έπαιζε από το 80ό λεπτό και έπειτα με παίκτη λιγότερο πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ (0-1) και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Του… κεφαλιού του Πανσερραϊκός και έφυγε για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ εκτός έδρας χάρη σε μια κεφαλιά του Μπετανκόρ στο 8ο λεπτό και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Καλύτεροι συνολικά οι γηπεδούχοι αλλά δεν έφτανε αυτό, αφού ήταν φλύαροι και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αποβολή του Πεταυράκη στο 80ο λεπτό για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Το ματς:

Καλύτερα μπήκε ο Πανσερραϊκός στο ματς, κυκλοφορώντας ωραία την μπάλα και απειλώντας την αντίπαλη εστία. Κάπως έτσι αυτή την υπεροχή τη μετουσίωσε σε γκολ μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Ντέλετιτς έκανε το γύρισμα, με τον Μπετανκόρ να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ΑΕΛ δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα και πήρε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να γίνεται απειλητική. Στο 27’ ο Κρητικός έκανε το γύρισμα, ο Παπαγεωργίου το σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία στο 33’, με τον Παναγιωτίδη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και ο Δεληγιαννίδης απομάκρυνε την τελευταία στιγμή πριν επωφεληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ.

Ο Κρητικός από πλευράς Λάρισας ήταν εκείνος που απειλούσε περισσότερο, χωρίς ωστόσο να εκμεταλλευτεί κάποια ευκαιρία του για το 1-1. Κάπως έτσι οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα χάρη στο γκολ του Μπετανκόρ (0-1).



Το δεύτερο ημίχρονο είχε παρόμοια εικόνα. Η ΑΕΛ διατηρούσε τον έλεγχο, ο Πανσερραϊκός έπαιζε πίσω από την μπάλα και ψαχνόταν στην κόντρα. Το παιχνίδι άρχισε να πηγαίνει στη δύναμη και στις μονομαχίες, ενώ οι δύο προπονητές έκαναν τις κινήσεις τους από τον πάγκο. Ο Φατάι προσπαθούσε να δημιουργήσει, με τους συμπαίκτες του να τον ψάχνουν αρκετά στην περιοχή. Μάλιστα, είχε και μια μεγάλη φάση για να σκοράρει στο 69ο λεπτό, αλλά Κατσίκας έπεσε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο Στίνα λίγο αργότερα δοκίμασε τα πόδια του, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Τα πράγματα ζόρισαν για τους φιλοξενούμενους στο 80ό λεπτό, όταν ο Πεταυράκης ανέτρεψε τον Τριμμάτη και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν ώστε να βρουν ένα γκολ και να στείλουν το ματς στην παράταση. Οι διάδρομοι προς την εστία του Κατσίκα έκλεισαν, ο Πανσερραϊκός έσφιξε αμυντικά και τελικά κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά του ως το φινάλε του αγώνα για να προκριθεί στην 5η φάση του Κυπέλλου.

Έτσι παρακολουθήσατε LIVE την αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης φάσης:

Τέταρτη 25 Σεπτεμβρίου

Εθνικός Πειραιά - Άρης 0-1
(31’ Νταρίντα)

Απόλλων Κρύας Βρύσης - Βόλος 0-3
(9’, 40’ Κόζτα, 42’ Δόσης)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή 0-2
(36’ πεν. 64’ Ντε Τόμας)

Αιγάλεω – Καμπανιακός 3-2
(9’ Τσούκαλος, 48’ Βάρκας, 79’ Καπίκι-57’ Έππας, 89’ Παπακωνσταντίνου)

Διαγόρας Ρόδου - Καλλιθέα 0-0 (3-4 στα πέναλτι)

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-2
(11’ Γιαννιώτας-77’, 79’ Μπάκου)

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 2-1
(59’, 71’ Νους-Μάιντεβατς)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Ζάκυνθος – Παναργειακός 2-0
(34’ Στεργίου, 68’ Παπανικολάου)

Κηφισιά - Λαμία 1-0
(81’ Μάναλης)

Νέα Ιωνία – Πανιώνιος 0-0 κ.δ. (1-2 στα πέναλτι)

ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 0-1
(8’ Μπεντανκόρ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x