Κύπελλο Ελλάδας

Ατρόμητος και όπου βγει

Ο Ατρόμητος σχεδιάζει να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ με φόντο τον τελικό Κυπέλλου, ενώ οι μνήμες από τη νίκη του είναι νωπές. Την πετυχημένη συνταγή σκοπεύει να ακολουθήσει ο Δέλλας που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ.

Κι αν του κάτσει; Το απόλυτο αουτσάιντερ των ημιτελικών του Κυπέλλου, ο Ατρόμητος που αναζητά την υπέρβαση στη διπλή «μάχη» με την ΑΕΚ, κάνει σχέδια ώστε να φύγει ατσαλάκωτος από το ΟΑΚΑ (19:30, Otesport3, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) και να αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Η ρεβάνς θα γίνει στις 6 ΄η 7 Απριλίου στο Περιστέρι.
Άλλωστε πρόκειται για διοργάνωση στην οποία έχει πάει δύο φορές στην… πηγή και δεν έχει δροσιστεί, αλλά έχει κάνει ζημιές.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή της 7ης Φλεβάρη, όταν και είχε επικρατήσει 1-0 της Ένωσης η ομάδα του (στο Περιστέρι βέβαια) για την 21η αγωνιστική της Super League. Δηλαδή, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Μπιτόλο, Λαζαρίδη, Φυτανίδη και Κυβρακίδη. Στον άξονα οι Κεϊτά, Ούμπιντες. Στο ένα φτερό οι Στόιτσεφ και στο άλλο ο Μπρίτο και ο Σουμπίνιο θα έχει κάπως πιο ελεύθερο ρόλο.

«Παίζει» να αγωνιστεί ο Ματέι από την αρχή, αλλά το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στον πάγκο στο ξεκίνημα. Στην κορυφή θα παίξει ο Λε Ταλέκ.

inner

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ ύστερα από 4,5 μήνες. Μάλιστα, η τελευταία φορά που έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν στις 4 Οκτωβρίου, σε ματς ΑΕΚ-Ατρόμητος και πάλι! Τότε οι κιτρινόμαυροι νίκησαν με 1-0, με τον Κρισάντους να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 82ο λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x