Europa League

Τζεμπούρ: «Δείξαμε ότι η ομάδα ανεβαίνει»

Ο πολυτιμότερος της βραδιάς και σκόρερ του πρώτου γκολ στη νίκη 3-1 της ΑΕΚ επί της Χάιντουκ, Ράφικ Τζεμπούρ, τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Πρέπει να αποδείξουμε φέτος ότι έχουμε φιλοδοξίες. Να επιβεβαιώνουμε συνεχώς ότι ομάδα ανεβαίνει. Και με τον Πανσερραϊκό, αλλά και σήμερα, αυτό το δείξαμε».

Ο πολυτιμότερος της βραδιάς και σκόρερ του πρώτου γκολ στη νίκη 3-1 της ΑΕΚ επί της Χάιντουκ, Ράφικ Τζεμπούρ, τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Πρέπει να αποδείξουμε φέτος ότι έχουμε φιλοδοξίες. Να επιβεβαιώνουμε συνεχώς ότι ομάδα ανεβαίνει. Και με τον Πανσερραϊκό, αλλά και σήμερα, αυτό το δείξαμε».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τζεμπούρ:

Ο Αλγερινός στράικερ είπε αρχικά: «Είναι πολύ σημαντικό να έχω σταθερή απόδοση, να υπάρχει ομαδική δουλειά και εγώ, προσωπικά, να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Πρέπει να αποδείξουμε φέτος ότι έχουμε φιλοδοξίες. Να επιβεβαιώνουμε συνεχώς ότι ομάδα ανεβαίνει. Και με τον Πανσερραϊκό, αλλά και σήμερα, αυτό το δείξαμε».

Όσο για το λόγο που φέτος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόνισε: «Την πρώτη χρονιά μου στην ΑΕΚ δεν έκανα προετοιμασια. Τη δεύτερη χρονιά υπήρχε η περιβόητη διαφωνία με τον προπονητή μου, που με έβγαλε εκτός φόρμας. Τώρα που συμμετείχα στην προετοιμασία πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x