Copa America

Φρέναρε τη Βραζιλία και την έστειλε στην Ουρουγουάη η Κολομβία

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Βραζιλία και Κολομβία στην αυλαία του 4ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Δίχως νικήτρια, αλλά με… κερδισμένη η «μάχη» στην Καλιφόρνια!

Βραζιλία και Κολομβία ήρθαν 1-1 στην αυλαία του 4ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, με την παρέα του Χάμες να εξασφαλίζει την πρώτη θέση, η οποία την έστειλε πάνω στον Παναμά. Κόντρα στην Ουρουγουάη θα παίξει στα προημιτελικά η «σελεσάο».



Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Ραφίνια με ωραία εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Βάργκας, που βρήκε την μπάλα, δίχως να καταφέρει να αποσοβήσει το γκολ. Η ισοφάριση ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα, με τον Μουνιός να εκτελεί τον Άλισον έπειτα από μπαλιά-τρύπα του Κόρδοβα.



Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και η Κολομβία έφτασε τους επτά βαθμούς, ενώ η Βραζιλία τους πέντε. Στους τέσσερις η Κόστα Ρίκα, η οποία επικράτησε 2-1 της Παραγουάης και αποχαιρέτησε με γλυκό τρόπο τη διοργάνωση. Κάλβο (3’) και Αλκοσέρ (7’) έδωσαν ισχυρό προβάδισμα από νωρίς στους νικητές, ενώ ο Σόσα μείωσε στο 55ο λεπτό. Το τέρμα του δεν ήταν ικανό να χαρίσει τον παρθενικό βαθμό στο φετινό Κόπα Αμέρικα στην Παραγουάη, η οποία απογοήτευσε με την παρουσία της στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x