Copa America

Του βγήκαν στο απόλυτο: Η τριπλή αλλαγή του Σκαλόνι στην παράταση χάρισε το Copa America στην Αργεντινή!

Άμεση συνεισφορά στο «χρυσό» γκολ της εθνικής Αργεντινής στον τελικό του Copa America κόντρα στην Κολομβία είχαν οι τρεις αλλαγές του Λιονέλ Σκαλόνι στην παράταση, Λαουτάρο, Παρέδες και Λο Σέλσο.

Σε κίνηση... ματ και μάλιστα τριπλή, προχώρησε όπως αποδείχτηκε, ο Λιονέλ Σκαλόνι στο 6ο λεπτό της παράτασης του μεγάλου τελικού του Copa America ανάμεσα σε Αργεντινή και Κολομβία.

Κι αυτό διότι ο τεχνικός της «Αλμπισελέστε» πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου τους Παρέδες, Λο Σέλσο και, φυσικά, τον «χρυσό» σκόρερ, Λαουτάρο Μαρτίνες (αντί των Μακ Άλιστερ, Φερνάντες και Άλβαρες, αντίστοιχα).

Στη φάση του γκολ στο 112' που έκρινε και την αναμέτρηση υπέρ της Αργεντινής, λοιπόν, ο πρώτος έκανε την ανάκτηση με τρομερό τάκλιν στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Εν συνεχεία, μετά από ωραία κυκλοφορία, η μπάλα έφτασε στον Λο Σέλσο που με τρομερή κάθετη στην κίνηση την έβγαλε στον επιθετικό της Ίντερ, ο οποίος με τη σειρά του πλάσαρε ψύχραιμα πάνω από τον Βάργκας.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι συνιστά μια τριπλή κίνηση που, αν μη τι άλλο, βγήκε στο απόλυτο στον Σκαλόνι.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο 46χρονος τεχνικός είχε προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τους Μέσι και Μοντιέλ να παραχωρούν τη θέση τους στους Νίκο Γκονζάλες και Μόλινα, αντίστοιχα.

Αργεντινή: Η τριπλή αλλαγή του Σκαλόνι στην παράταση της χάρισε το Copa America

Δείτε το «χρυσό» γκολ της εθνικής Αργεντινής:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x