Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: To δυνατότερο τεστ επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Πάφο

Μετά το φιλικό «ξεμούδιασμα» και τη νίκη με σκορ 14-0 επί της Χάους Ιμ Έμσταλ ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το δυνατότερο του φιλικό στην Αυστρία με αντίπαλο την κυπριακή Πάφο.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Το πιο δυνατό του «τεστ» επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα (17:30, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr) ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει την Πάφο.

Οι «πράσινοι» μετά το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα και τη νίκη τους με σκορ 14-0 επί της Χάους Ιμ Έμσταλ, θα παρουσιαστούν εμφανώς διαφορετικοί απέναντι στην ομάδα-έκπληξη της περασμένης σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα με τον Ντιέγκο Αλόνσο να είναι έτοιμος να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, θα έχει την ευκαιρία να δει και άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο φιλικό, αφού ενδέχεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Μπακασέτας, Κώτσιρας, Λημνιός, ή ακόμη και ο Μπάλντοκ που βρίσκεται στην Αυστρία από το βράδυ της Κυριακής (30/6).

Μεταξύ άλλων ο 49χρονος προπονητής θα μπορεί πιο εύκολα να βγάλει και συμπεράσματα για όλα όσα προσπαθεί να «περάσει» στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ένταση, κάθετο παιχνίδι και πίεση ψηλά, με τον αντίπαλο αυτή τη φορά να «προσφέρεται».

Αναφορικά με την ενδεκάδα και ελέω της απουσίας του τραυματία Ιωαννίδη, των Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τη Σλοβενία στο Euro και θα πάρουν λίγες ημέρες άδεια, αλλά και των Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς που θα ενσωματωθούν στην ομάδα από τις 9 Ιουλίου, ο Αλόνσο πρόκειται να παρατάξει μια ενδεκάδα με αρκετούς «βασικούς» παίκτες.

Στην εστία θα είναι πιθανότατα ο Λοντίγκιν, με τους Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Σένκεφελντ και Κώτσιρα στην άμυνα. Ο Αράο με τον Βιλένα στον άξονα και οι Λημνιός, Μπακασέτας, Aϊτόρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Γερεμέγεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x