Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κλείνει μέσα στην εβδομάδα αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός και εξτρέμ το αργότερο έως τις 12/7»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον αριστερό μπακ που κλείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ενεργοποίησε το plan b, αλλά και για τον εξτρέμ.

Στις μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Προτεραιότητα για το «τριφύλλι» παραμένει η υπόθεση του αριστερού μπακ, για τον οποίο ενεργοποιήθηκε το plan b, αφού η υπόθεση Δημήτρη Γιαννούλη τελείωσε οριστικά, καθώς ο παίκτης θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για το εξωτερικό.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» ανέφερε στον Διονύση Καππάτο ότι η ομάδα δουλεύει εδώ και λίγες ημέρες με άλλη περίπτωση, που αφορά ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει στο παιχνίδι του την ισορροπία που στερείται με τον Μλαντένοβιτς.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο από τους δύο εξτρέμ που θέλει να κλείσει ο Παναθηναϊκός, η deadline που έχει θέσει η ομάδα είναι η 12η Ιουλίου, ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα (η προθεσμία εκπνέει στις 18/7) για τα ματς με Μάριμπορ ή Μπότεβ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και να προλάβει να κάνει κάποιες προπονήσεις.

Παράλληλα, ο Τάσος Νικολογιάννης επεσήμανε ότι το «τριφύλλι» έχει ανάγκη να προσθέσει 3-4 σπουδαίους παίκτες στο δυναμικό του ώστε να ανέβει επίπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x