Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Όπως ανέφερε οι πράσινοι έχουν προχωρήσει αρκετά τις διαδικασίες για την απόκτηση του αριστερού μπακ επισημαίνοντας ότι ενδεχομένως μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει και η ολοκλήρωσή της.

«Είμαστε σε φάση λεπτομερειών για να ανακοινωθεί. Σήμερα - αύριο. Ο Παναθηναϊκός έχει κατασταλάξει στον παίκτη που θέλει και το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε το ποιος είναι. Εκτιμώ ότι μέχρι και αύριο το βράδυ θα ξέρουμε το ποιος είναι», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Μετά ο Παναθηναϊκός θα ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού».

Ο Νίκος Αθανασίου επεσήμανε ότι οι πράσινοι θα αποκτήσουν δύο αρκετά ποιοτικούς εξτρέμ οι οποίοι θα καλύπτουν τα «θέλω» του Αλόνσο, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να καλυφθεί ένα μεγάλο κενό ποιότητας το οποίο έχει παρουσιαστεί από την αποχώρηση του Μπερνάρ από την ομάδα.

Τέλος αναφέρθηκε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Πάφο τονίζοντας ότι αυτό ουσιαστικά είναι το πρώτο παιχνίδι από το οποίο θα μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα για το πόσο έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα πράγματα τα οποία δουλεύει ο προπονητής του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις στην Αυστρία.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x