Europa League

Λυμπερόπουλος: «Δίκαιη η νίκη μας»

Ικανοποιημένος και κάπως… ανακουφισμένος μετά τη νίκη (3-1) της ΑΕΚ επί της Χάιντουκ εμφανίστηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της «Ένωσης χαρακτήρισε «δίκαιη» την επικράτηση της ομάδας του και σημείωσε: «Οι παίκτες της Χάιντουκ μας αιφνιδίασαν κάπως στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαμε να τους… ξεκλειδώσουμε. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι και φτάσαμε στη νίκη».

Ικανοποιημένος και κάπως… ανακουφισμένος μετά τη νίκη (3-1) της ΑΕΚ επί της Χάιντουκ εμφανίστηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της «Ένωσης χαρακτήρισε «δίκαιη» την επικράτηση της ομάδας του και σημείωσε: «Οι παίκτες της Χάιντουκ μας αιφνιδίασαν κάπως στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαμε να τους… ξεκλειδώσουμε. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι και φτάσαμε στη νίκη».

Οι δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου:

«Είχαμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο. Μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή τακτική. Οι παίκτες της Χάιντουκ μας αιφνιδίασαν κάπως στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαμε να τους… ξεκλειδώσουμε. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη. Τώρα ξεκουραζόμαστε όσο μπορούμε. Την Κυριακή μας περιμένει ένα δύσκολο ματς (σ.σ. με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ) κόντρα σε μία ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή (σ.σ. Βαγγέλη Βλάχο)».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x