NBA

Η «πικάντικη» προϊστορία Πολ Τζορτζ με Ντοκ Ρίβερς

Οι δύο τους θα συνεργαστούν στους Κλίπερς, αλλά το παρελθόν ίσως δημιουργήσει εμπόδια.

Οι Κλίπερς τάραξαν τα νερά του ΝΒΑ αποκτώντας «πακέτο» τους Κογουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ. Όμως ο τελευταίος έχει ένα «πικάντικο» παρελθόν με το νέο του προπονητή, Ντοκ Ρίβερς, που ίσως δημιουργήσει προβλήματα στη συνεργασία τους.

Η κόρη του προπονητή, Κάλι, είναι εδώ και λίγους μήνες αρραβωνιασμένη με τον Σεθ Κάρι (αδερφό του Στεφ), αλλά πριν από αυτή τη σχέση είχε δεσμό με τον Πολ Τζορτζ. Μάλιστα ο πρώην άσος των Πέισερς και των Θάντερ είχε γίνει βούκινο όταν κυκλοφόρησε πως την απάτησε και άφησε έγκυο μια στρίπερ και αποκαλύφθηκε (αν και διαψεύστηκε από τον ίδιο) πως της πρόσφερε 1 εκατ. δολάρια για να κάνει έκτρωση.

Φυσικά Τζορτζ και Κάλι χώρισαν, η στρίπερ που αρνήθηκε τα χρήματα γέννησε το παιδί και μάλιστα έκτοτε συμφιλιώθηκε με τον νέο σταρ των Κλίπερς και μάλιστα έκαναν μαζί και δεύτερο παιδί.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα καμώματα του Πολ Τζορτζ στην κόρη του Ντοκ Ρίβερς σίγουρα τον είχαν δυσαρεστήσει έντονα. Μένει να φανεί αν αυτό θα προκαλέσει προβλήματα στη συνεργασία τους ή θα φερθούν στυγνά επαγγελματικά και δεν θα επιτρέψουν τίποτα που συνέβη εκτός παρκέ να τους δυσκολέψει τη συνύπαρξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x