NBA

Έρχεται νέα «βόμβα» στο NBA: Προς αποχώρηση ο Γουέστμπρουκ από Οκλαχόμα!

Μπορεί και ο Καουάι Λέοναρντ να ανακοίνωσε την απόφασή του, αλλά το καλοκαίρι στο NBA όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά οι ανατροπές αναμένονται να είναι ακόμα πιο τρανταχτές.

Κι όμως, το καλοκαίρι στο NBA έχει ακόμα πολύ δρόμο, καθώς ναι μεν ο Καουάι Λέοναρντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Λος Άντζελες και τους Κλίπερς, παίρνοντας μαζί του και τον Πολ Τζορτζ, αλλά στο κάδρο των αλλαγών μπαίνουν άλλα μεγάλα ονόματα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει από την Οκλαχόμα και τους Θάντερ, αφού η χθεσινή κίνηση του front office με την παραχώρηση του Τζορτζ τους θέτει οριστικά και αμετάκλητα εκτός διεκδίκησης οποιουδήποτε υψηλού στόχου.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως μεταδίδει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο ίδιος ο παίκτης με τον μάνατζέρ του είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας και συζητούν πάρα πολύ σοβαρά την ανταλλαγή πριν αρχίζει η σεζόν, αφού έχει γίνει αντιληπτό ότι έπειτα από 11 χρόνια, έχει έρθει ο καιρός για κάτι καινούριο και για τους δύο.

Το συμβόλαιο του Γουέστμπρουκ έχει ισχύ για άλλα 4 χρόνια με συνολικές αποδοχές 170 εκατ. δολαρίων και πλέον θα έχει ενδιαφέρον για το αν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο ζήτημα.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x