Ελλάδα

Αποχώρησε από την Εθνική Παίδων ο Καλαμπόκης

Παρελθόν από την θέση του προπονητή της Εθνικής Παίδων μπάσκετ αποτελεί ο Γιάννης Καλαμπόκης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος σήμερα (24/08).

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Γιάννη Καλαμπόκη με την ΕΟΚ μπήκαν σήμερα (24/08).

Κι αυτό γιατί, όπως αποκάλυψε σε ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο άλλοτε διεθνής γκαρντ, αποχώρησε τόσο από τον πάγκο της Εθνικής Παίδων, όσο και από το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας!

Θυμίζουμε πως, υπό τις οδηγίες του Καλαμπόκη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε την 4η θέση στο φετινό EuroBasket U16 που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ένας δεύτερος μα πολύ σημαντικός κύκλος στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κλείνει. Μετά τα τέσσερα χρόνια στην Εθνική Ανδρών, ακολούθησαν τρία συναρπαστικά χρόνια στο αναπτυξιακό πρόγραμμα και την Εθνική Παίδων που με γέμισαν με γνώση, εμπειρίες αλλά και συνεργασίες με σπουδαίες προσωπικότητες που τα έκαναν ακόμη πιο ενδιαφέροντα και ξεχωριστά.

Ευχαριστώ από καρδιάς τις διοικήσεις του κυρίου Βασιλακόπουλου και του κυρίου Λιόλιου για αυτή την ευκαιρία αλλά και όλα τα μέλη των διοικήσεων, προπονητές, παράγοντες, υπαλλήλους και φυσικά τους παίκτες που συνεργαστήκαμε αυτά τα επτά χρόνια.

Εις το επανιδείν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x