Βόλεϊ

Τσαϊρέλης: «Κοιτάξαμε στα μάτια μια σπουδαία ομάδα»

Στα χρήσιμα συμπεράσματα που έβγαλε στα ματς του ΠΑΟΚ στο Βαλκανικό Κύπελλο βόλεϊ γυναικών στάθηκε ο Γιάννης Τσαϊρέλης μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είχε δύο εύκολα ματς στο Βαλκανικό Κύπελλο βόλεϊ γυναικών και πως αντιμετώπισε και μία ομάδα που μπορεί να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο, ζήτησε δουλειά για τη συνέχεια με την επιστροφή στην Ελλάδα και έδωσε σύνθημα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Ξέραμε εξ' αρχής με τι αντιπάλους θα παίζαμε. Είχαμε δύο εύκολους αγώνες, στους οποίους δείξαμε την σοβαρότητα την οποία έπρεπε. Σήμερα, για μεγάλο διάστημα, κοιτάξαμε στα μάτια μία ομάδα η οποία μετέπειτα μπορεί να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα.

Επιστρέφουμε αύριο και συνεχίζουμε τη δουλειά. Φυσικά, θα μας βοηθήσουν και τα επόμενα τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Ήταν μία άψογη οργανωτικά διοργάνωση εδώ στην Κωνσταντινούπολη και τώρα επιστρέφουμε για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x