Ελλάδα

Καστρίτης: «Χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά, αλλά δεν αγχώνομαι»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά την ήττα του Άρη, από την Χάποελ Τελ Αβίβ, τονίζοντας πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμη αρκετή προπόνηση.

Ο Άρης δέχθηκε μία φιλική ήττα, από την Χάποελ Τελ Αβίβ (100-72, 12/09) με τον προπονητή του, Γιάννη Καστρίτη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές του.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Καστρίτης τόνισε πως ακόμη η ομάδα του χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά, αλλά μέσα από την προπόνηση θα έρθουν οι λύσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι χρήσιμο στην παρούσα φάση να παίζεις με μια ομάδα τέτοια δυναμικότητας. Περιμέναμε αυτή την εικόνα. Εμείς δεν έχουμε προπονηθεί τις τελευταίες 7-8 μέρες. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες μας. Ηταν χρήσιμο να καταλάβουμε την δυναμική των αντιπάλων μας στο Eurocup. Είδαμε στο δεύτερο μέρος του αγώνα πώς μπορούμε να προσεγγίζουμε κάποιες καταστάσεις.

Έχουμε πάρα πολύ δουλειά. Δεν αγχώνομαι, θαύματα δεν γίνονται… Η ομάδα πρέπει να δουλέψει όλη μαζί. Εμείς δεν έχουμε ακόμη αυτοματισμούς, θέλουμε πολλή προπόνηση και συγκέντρωση. Μέσω της άμυνάς μας, μπορούμε να διεκδικούμε πράγματα. Επιθετικά θα χρειαστούμε χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλεύουμε σε κάθε κατοχή»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x