Πόλο

Χατζηθεοδώρου: «Πήγαμε καλύτερα από ό,τι περίμενα»

Στην έλλειψη ρυθμού των πολιστών του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μετά την ήττα του «δικεφάλου» από τη Σπαντάου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών.

Ο Θοδωρής Χατζηθεδώωρου τόνισε πως οι πολίστες του ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσουν τα ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών για την καλύτερη προετοιμασία και τον καλύτερο ρυθμό για την έναρξη των εγχώριων επίσημων υποχρεώσεων, στάθηκε στη μεγαλύτερη εμπειρία της Σπαντάου και περιμένει το σπουδαίο ματς κόντρα στην Μπρέσια την Παρασκευή για να δουν που θα βρίσκονται με το πέρας της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Θα φανεί λίγο παράδοξο αυτό που θα πω, τα παιδιά τα πήγαν καλύτερα απ' ό,τι περίμενα, αν αναλογιστούμε ότι είχαμε μηδέν αγωνιστικό ρυθμό. Ουσιαστικά, τον οποίον αγωνιστικό ρυθμό βρούμε θα γίνει μέσω αυτού του τουρνουά. Παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα αρκετά έμπειρη, η οποία νίκησε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε κι υπό αυτές τις συνθήκες να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, αλλά η εμπειρία μου μού λέει ότι τα πράγματα κύλησαν, βάσει των συνθηκών, όπως θα έπρεπε να κυλήσουν.

Από κει και πέρα, είχα πει στα παιδιά ότι είτε νικούσαμε, είτε χάναμε το πρώτο παιχνίδι δεν θα προκρινόμασταν, ούτε θα αποκλειόμασταν. Αύριο με την Μπρέσια είναι το σημαντικό παιχνίδι, αφού είναι και το μεγάλο φαβορί. Θα προετοιμαστούμε, θα κάνουμε τον αγώνα μας και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x